ARMBAND FÖR APPLE WATCH

MILANESISK LOOP ARMBAND från FOLKET®

Det stilrena Milanesisk loop armbandet härstammar från Milano, Italien, där de först skapades. Armbanden kommer från en gammal tradition från tidigt 1800-tal och har under de senaste åren blivit en stilsäker modedetalj.

Våra armband är speciellt framtaget till Apple Watch för samtliga modeller av Apple Watch (Serie 1,2 och 3) från FOLKET®.

Guide: Enkelt att byta armband!

Läs mer

Det här är ett av våra favoritarmband då det snabbt adderar en modern look till din Apple Watch och att du enkelt kan matcha din övriga smycken eller accessoarer. Det går snabbt att byta mellan olika armband, här har Apple verkligen tänkt till, ett enkelt byte på ett par sekunder per länk så är du kittad för dagen.

Armbandet har magnetisk låsning, inget spänne behövs, bara hålla länkarna mot varandra för att låsa, vilket garanterar optimal känsla och passform.

Armbandet finns i färgerna nedan och de finns både till dig som har en 38 mm Apple Watch och för dig med en 42 mm Apple Watch . Välj med fördel flera färger för att kunna matcha din övriga accessoarer.